Fabrikanten

Houten speelhuisje Axi Jesse

EAN:

Houten speelhuisje van Axi. Leuk kinderspeelhuis uit de reeks houten speelhuisjes van Axi. Speelhuisje Jesse is een leuk speelhuis met veranda en is later eventueel uit te breiden naar de half hoge versie Axi Iris met veranda en glijbaan.

Meer details

€ 849,00

Houten speelhuisje van Axi. Uit de Axi houten speelhuisjes serie is dit een leuk compact kinderspeelhuis. Speelhuisje Jesse heeft een leuke veranda voor de deur. De Jesse is later eventueel uit te breiden naar de half hoge versie Axi Iris met veranda en glijbaan.

Met Axi speelhuisjes bouw je ongekende speelmogelijkheden in je tuin. Of je nu kiest voor een huisje op de grond of op hoogte, met of zonder glijbaan, veranda of zandbak, kinderen leven zich uit en bedenken keer op keer weer een nieuw spel.

Axi speelhuisjes zijn gemaakt van Aziatisch cederhout, een 100% FSC houtsoort. Het is een duurzame houtsoort met een natuurlijke afweer tegen schimmels, ongedierte en houtrot, wat de lange levensduur van de speelhuisjes garandeert.

Axi speelhuisjes zijn leuk, maar ook zeer degelijk. De speelhuisjes zijn opgebouwd uit panelen van cederhouten planken van 15 mm dik die zijn vastgeklemd in een 38m dik framewerk. De huisjes zijn afgewerkt met een beschermende laag van watergedragen beits.

Het bouwen van een Axi speelhuisje is simpel. Het bouwpakket bestaat uit voorgeboorde, kant-en-klare panelen, compleet met gemonteerde ramen, deuren en dakbedekking. Alles is geschilderd, dus direct klaar voor gebruik. Bouwtijd vanaf 2 uur!

Op Axi speelhuisjes zit 2 jaar garantie op de constructie en zelfs 5 jaar garantie op het hout.

Bekijk ook de andere Axi speelhuisjes

Houten speelhuisje Jesse van Axi, voor urenlang speelplezier!

  • Lengte 118cm
  • Breedte 180cm
  • Hoogte 167cm
  • Houtsoort Cederhout
  • Bouwtijd 2uur
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !