Fabrikanten

Houten speelhuisje Axi Marc

EAN:

Houten speelhuisje van Axi. De derde en grootste lijn houten speelhuisjes van Axi. De Axi Marc (hoog met veranda, glijbaan en zandbak) is de grote broer van de Axi Milan, Axi Stef en Axi Sophie. De zandbak is inclusief een afdekhoes.

Meer details

€ 1.499,00

Houten speelhuisje van Axi. De Axi Marc is een hoog kinderspeelhuis met veranda, grote glijbaan (220cm) en echte zandbak. De hoogte van de veranda bedraagt maar liefst 118cm. Marc is de grote broer van de Axi Milan, Axi Stef en Axi Sophie, de 4e in deze derde lijn Axi speelhuisjes. Marc heeft alles wat buitenspelen geweldig maakt gecombineerd.

Met Axi speelhuisjes bouw je ongekende speelmogelijkheden in je tuin. Of je nu kiest voor een huisje op de grond of op hoogte, met of zonder glijbaan, veranda of zandbak, kinderen leven zich uit en bedenken keer op keer weer een nieuw spel.

Axi speelhuisjes zijn gemaakt van Aziatisch cederhout, een 100% FSC houtsoort. Het is een duurzame houtsoort met een natuurlijke afweer tegen schimmels, ongedierte en houtrot, wat de lange levensduur van de speelhuisjes garandeert.

Axi speelhuisjes zijn leuk, maar ook zeer degelijk. De speelhuisjes zijn opgebouwd uit panelen van cederhouten planken van 15 mm dik die zijn vastgeklemd in een 38m dik framewerk. De huisjes zijn afgewerkt met een beschermende laag van watergedragen beits.

Het bouwen van een Axi speelhuisje is simpel. Het bouwpakket bestaat uit voorgeboorde, kant-en-klare panelen, compleet met gemonteerde ramen, deuren en dakbedekking. Alles is geschilderd, dus direct klaar voor gebruik. Bouwtijd bijna 3 uur.

Op Axi speelhuisjes zit 2 jaar garantie op de constructie en zelfs 5 jaar garantie op het hout.

Bekijk ook de andere Axi speelhuisjes

Houten speelhuisje Marc van Axi, zoveel te spelen, je ziet je slaapkamer nooit meer!

  • Lengte 200cm
  • Breedte 435cm
  • Hoogte 294cm
  • Houtsoort Cederhout
  • Bouwtijd 170min
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !