Fabrikanten

Houten speelhuisje Sunny Lodge XL

EAN:

Houten speelhuisje Lodge XL van Sunny. Compact spelen op hoogte!

Meer details

€ 459,00

Houten speelhuisje Sunny Lodge XL. Net zo leuk en gezellig als de Lodge, maar dan nog completer. De XL staat op hoogte en heeft een trap en veranda met glijbaan. Via de trap beklim je je eigen huisje. Wil je snel naar beneden? Gebruik dan de glijbaan!

Bij de ontwikkeling van de Sunny speelhuisjes is aan de kinderen èn de ouders gedacht. Voor de kinderen zijn er leuke en aantrekkelijke details die uitnodigen tot het gebruik van de eigen fantasie en actief spelen. Lekker buitenspelen is gezond en het is goed voor de sociale ontwikkeling.

Aan de ouders is ook nog gedacht! De Sunny houten speelhuisjes zijn eenvoudig in elkaar te zetten dankzij een kant-en-klaar modulair bouwsysteem. Het design is modern en de kleurstelling is rustig waardoor het huisje een mooi en natuurlijk geheel vormt met de tuin.

De huisjes zijn getest volgens alle veiligheidsnormen zodat veilig spelen gegarandeerd is. Sunny huisjes zijn degelijk en daarom krijgt u 3 jaar garantie. Tevens zijn de huisjes gemaakt van 100% FSC hout.

LET OP: getoonde accessoires zijn niet inbegrepen! (natuurlijk wel inclusief glijbaan)

Houten speelhuisje Sunny Lodge XL, speelplezier XL!

  • Lengte 260cm
  • Breedte 167cm
  • Hoogte 190cm
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !