Fabrikanten

Houten speelhuisje Fantasia100 Green Exit

EAN: 8718469465064

Houten speelhuisje Fantasia100 Green Exit. Vrolijke groene kleuren, asymmetrische ramen en deuren en zelfs dakramen, dit leuke speelhuis heeft het allemaal! 

Meer details

€ 369,00

Houten speelhuisje Fantasia100 Green Exit

Welk kind wil er nu geen eigen speelhuisje? Een geweldige plek om te spelen, samen met je broertje of zusje, vriendje of vriendinnetje. En de EXIT Fantasia 100 is wel meteen een prachtig huisje! Met zijn vrolijke groene kleuren, asymmetrische ramen en deuren en zelfs dakramen is dit fantasierijke speelhuisje de droom van ieder kind vanaf 3 jaar.

Duurzaam
De huisjes zijn gemaakt van gedroogd cederhout. Dit is een bijzondere houtsoort omdat het van nature bestand is tegen weersinvloeden en vocht en dus resistent is tegen houtrot. Het cederhout is dus niet behandeld met ongezonde chemicaliën, zoals dat bij grenen of vuren wel vaak het geval is. Cederhout is dus goed voor het milieu en veilig voor de kinderen. De panelen zijn reeds geverfd met een water gedragen beits.

Veilig
De huisjes voldoen aan de actueel geldende veiligheidsnormen (EN-71) zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Verder is de houtsoort niet behandeld met ongezonde chemicaliën en heeft de houtsoort de prettige eigenschap om niet te splinteren.

Eenvoudige montage
Het huisje is opgebouwd uit voor gemonteerde panelen, waarbij ook de ramen en deuren zijn voor gemonteerd. Een echt prefab-systeem dus. De panelen zijn ook nog eens voorgeboord waardoor het huisje in een handomdraai opgebouwd is. LET OP: dit leuke huisje heeft geen bodem!

Houten speelhuisje Fantasia100 Green Exit, zo'n fantasierijk speelhuisje is de droom van ieder kind!

  • Lengte 133cm
  • Breedte 125cm
  • Hoogte 158cm
  • Houtsoort Cederhout
  • Kleur Groen
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !